Dimensions and metrics

[GA4] Om brugermetrics

Se de forskellige måder, som Google Analytics klassificerer brugere på via brugermetrics

Google Analytics indeholder nogle få brugermetrics, som giver nogle forskellige metoder til at få indblik i, hvordan mange brugere besøger dit website eller din app.

Overblik over forskellene

Følgende kernebrugermetrics bruges til at definere, hvor mange personer der besøger dit website eller din app:

• "Antal brugere i alt" er det samlede antal personer, som har besøgt dit website eller din app inden for det angivne datointerval.
  • "Aktive brugere" (eller bare "Brugere") er det antal personer, som har interageret med dit website eller din app inden for det angivne datointerval.
  • "Nye brugere" er det antal personer, som aldrig tidligere har besøgt dit website eller din app inden for det angivne datointerval.
  • "Tilbagevendende brugere" er det antal personer, som tidligere har besøgt dit website eller din app inden for det angivne datointerval.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at det ikke er alle nye brugere, der er aktive, så antallet af nye brugere kan overstige antallet af aktive brugere. Antallet af nye og aktive brugere vil dog aldrig overstige det samlede antal brugere.

Forskelle i omfanget

I tabellen nedenfor kan du se en definition af hver af disse brugermetrics:

Metric Hvad er det? Sådan udfyldes den

Antal brugere i alt

Antallet af unikke brugere, der aktiverede en hændelse i det angivne datointerval.

Denne metric udfyldes automatisk.

Nye brugere

Antallet af nye unikke brugere, der har aktiveret hændelsen first_open eller first_visit inden for det angivne datointerval.

Denne metric udfyldes automatisk.

Aktive brugere

(Kaldes også Brugere i rapporter)

Antallet af unikke brugere, der har interageret med dit website eller din app inden for det angivne datointerval.

En aktiv bruger defineres som enhver bruger, der har haft en engageret session. Der registreres også en aktiv bruger, når følgende data indsamles i Analytics:

Denne metric udfyldes automatisk.

Tilbagevendende brugere

Antallet af unikke brugere, som har startet mindst én tidligere session, uanset om den tidligere session var en engageret session eller ej i det angivne datointerval.

Denne metric udfyldes automatisk.