[GA4] Recomanacions

Google Analytics mostra recomanacions personalitzades per ajudar-vos a obtenir les dades més útils i precises, així com a treure profit de funcions noves i rellevants a mesura que estiguin disponibles. Google mostra recomanacions analitzant l'historial de la vostra propietat, la vostra configuració i les tendències de Google Analytics.

Les recomanacions es mostren a la secció Recomanacions de la pàgina d'inici i, de manera contextual a Google Analytics, a la part superior i a la dreta de les pàgines rellevants.

És possible que no vegeu cap recomanació si fa poc que la vostra propietat s'ha començat a publicar, però assegureu-vos de tornar-ho a comprovar aviat. Google Analytics descobreix i llança regularment noves recomanacions personalitzades.

Tipus de recomanacions

Google us pot mostrar una o diverses de les recomanacions següents per ajudar-vos a treure més profit de Google Analytics:

• Creeu públics predictius: Google us recomana que creeu un públic predictiu (per exemple, els usuaris que tenen probabilitats d'abandonar) i que l'utilitzeu per al remàrqueting o per a les ofertes en campanyes o grups d'anuncis de Google Ads.
  • Feu créixer la vostra empresa amb un crèdit de Google Ads: Google proporciona als nous usuaris de Google Ads un crèdit publicitari d'un sol ús per ajudar-vos a arribar a més clients potencials mitjançant les dades de Google Analytics.
  • Creeu conversions a Google Ads: si heu enllaçat un compte de Google Ads, és possible que vegeu una recomanació per importar els esdeveniments clau dels vostres llocs web i aplicacions de Google Analytics 4 a Google Ads. En importar els esdeveniments clau a Google Ads, podreu accedir a les dades de Google Analytics des de Google Ads i optimitzar més les ofertes per millorar el rendiment.
  • Instal·leu l'aplicació mòbil Google Analytics: Google us recomana que instal·leu l'aplicació mòbil Google Analytics per poder controlar la vostra empresa des de qualsevol lloc. L'aplicació mòbil us ajuda a supervisar l'empresa en temps real, a crear els vostres propis informes i a dur a terme accions per millorar el compte. La recomanació inclou un codi QR perquè pugueu trobar fàcilment l'aplicació mòbil a l'App Store d'Apple (per a iOS) o a Google Play Store (per a Android).
  • Enllaceu el vostre anunciant de Display & Video 360 (DV360): quan identifiquem un anunciant de DV360 desenllaçat, és possible que vegeu aquesta recomanació per animar-vos a enllaçar el vostre anunciant de DV360 a Google Analytics. En enllaçar l'anunciant de DV360, podeu exportar els públics i les conversions d'Analytics a DV360 i veure les dades de costos de les campanyes i les dades d'implicació dels usuaris a Analytics per millorar el mesurament de les campanyes.
  • Enllaceu el compte de Google Ads: quan Google identifica un compte de Google Ads desenllaçat, és possible que vegeu aquesta recomanació per animar-vos a enllaçar el compte de Google Ads a Google Analytics. En enllaçar el compte de Google Ads, podeu veure les campanyes de Google Ads, accedir a les dimensions noves de Google Ads, importar els esdeveniments clau d'Analytics a Google Ads i millorar el remàrqueting de Google Ads.
  • Enllaceu el compte de Play Console: quan identifiquem una aplicació de Google Play desenllaçada que estigui associada a la vostra propietat de Google Analytics, és possible que vegeu una recomanació per enllaçar el compte de Play Console a Google Analytics. En enllaçar el compte de Play Console, obteniu accés a les mètriques de subscripció i compra des de l'aplicació als informes de Google Analytics 4.
  • Enllaceu el compte de Search Console: quan Google identifica un compte de Search Console desenllaçat, és possible que vegeu una recomanació per enllaçar el compte de Search Console a Google Analytics. En enllaçar el compte de Search Console, obteniu accés a les dimensions noves de Search Console i als informes de consultes de cerca orgànica de Google i de trànsit de cerca orgànica de Google, cosa que us permet analitzar les dades de les consultes de cerca i de trànsit de cerca.
  • Torneu a configurar el mode de consentiment: és possible que vegeu aquesta recomanació quan hàgiu implementat el mode de consentiment a gtag.js, Google Tag Manager o el paquet de desenvolupament de programari (SDK) de Google Analytics for Firebase, però sigui probable que les etiquetes de Google o la plataforma de gestió del consentiment estiguin bloquejant els pings sense galetes. Aquesta recomanació us notifica que, en desbloquejar els pings sense galetes, la majoria de superfícies d'informes de Google Analytics 4 utilitzaran la modelització conductual, quan la qualitat del model ho permeti, per emplenar els buits mitjançant l'aprenentatge automàtic a fi de modelitzar el comportament dels usuaris que rebutgen les galetes d'Analytics en funció del comportament d'usuaris similars que accepten galetes d'Analytics. Obteniu més informació sobre com podeu desbloquejar les etiquetes de Google quan utilitzeu el mode de consentiment.
  • Registreu-vos per obtenir un compte de Merchant Center: quan creeu un compte de Merchant Center, podeu mostrar productes de la vostra botiga en línia a la Cerca de Google, a Google Maps, a YouTube i en altres serveis de Google.

Ignorar les recomanacions

Google Analytics treu una recomanació quan completeu l'acció recomanada. Per ignorar una recomanació que no voleu completar, a la part superior dreta de la recomanació, seleccioneu Més > Ignora.

Per què una recomanació ja no està disponible?

Les recomanacions poden estar disponibles i deixar d'estar-ho per diversos motius. Per exemple, és possible que deixeu de veure'n una perquè ja s'ha aplicat, perquè els avantatges d'aplicar-la ja no són significatius o perquè la recomanació s'ha ignorat. Sempre podeu explorar altres recomanacions per al vostre compte.