Pluginnet MonsterInsights (WordPress): Konfigurer dit Google-tag

Du kan måle adfærdsdata for dit website med Google Ads og Google Analytics. Følg fremgangsmåden i denne artikel for at konfigurere et tag til din Google Ads- eller Google Analytics-konto. Få flere oplysninger om, hvordan du installerer dit tag via et websiteværktøj eller et CMS.

Før du begynder

Du kan integrere din Google Analytics-konto gratis med MonsterInsights (WordPress). Hvis du vil konfigurere yderligere funktioner, giver et årligt MonsterInsights-abonnement (WordPress) (fra 99 USD til 400 USD) følgende fordele:

• En Google Analytics-konto
  • Sporing af e-handel med ét klik
  • Konverteringssporing
  • Integration af Google Optimize

Vejledningen til konfiguration af Google-tagget er forskellig for tag-id'er, der starter med "AW-" (normalt Google Ads-konti) og tag-id'er, der starter med "G-" (normalt Google Analytics-ejendomme). Følg den vejledning nedenfor, der er relevant for dit tag.

Hvis du har et tag, der starter med "AW-"

Hvis du vil konfigurere MonsterInsights med et AW-tag, skal MonsterInsights først konfigureres med Google Analytics.

1. Du kan installere MonsterInsights ved at logge ind på dit WordPress-kontrolpanel og derefter klikke på Plugins.En animation, der viser, hvordan du tilføjer nye plugins på en Google Analytics-konto.
  2. Søg efter "MonsterInsights", og klik på Installer nu.En forenklet brugerfladeanimation, der viser, hvordan du søger efter MonsterInsights-pluginnet.
  3. Når pluginnet er downloadet og installeret, skal du gå til listen over installerede plugins. Klik på Aktivér under "Google Analytics for WordPress by MonsterInsights".Et screenshot af en forenklet brugerflade, hvor det er vist, hvordan man aktiverer pluginnet MonsterInsights til Google Analytics.
  4. Klik på Launch the Wizard [Start guiden] på landingssiden.A simplified UI screenshot that highlights how to launch the wizard for MonsterInsights setup.
  5. Fuldfør konfigurationsguiden. En forenklet brugerfladeanimation, der viser, hvordan du gemmer konfigurationstrin og fortsætter med at konfigurere MonsterInsights-pluginnet til Google Analytics.
  6. Når konfigurationsguiden er gennemført, skal du klikke på Settings [Indstillinger] under "Insights" og derefter klikke på Publisher [Udgiver].En forenklet brugerfladeanimation, der viser, hvordan du får adgang til udgiverværktøjet på en Google Ads-konto.
  7. Gå til sektionen "Ads Tracking [Annoncesporing]", og indsæt dit Google-tag-id (f.eks. AW-123456789).
  8. Klik på Gem ændringer øverst på siden.

Hvis du har et tag, der starter med "G-"

1. Hvis MonsterInsights ikke er installeret i øjeblikket, skal du følge vejledningen nedenfor.
  2. Log ind på dit WordPress-kontrolpanel, og klik derefter på "Plugins".En animation, der viser, hvordan du tilføjer nye plugins på en Google Analytics-konto.
  3. Søg efter "MonsterInsights", og klik på Installer nu.En forenklet brugerfladeanimation, der viser, hvordan du søger efter MonsterInsights-pluginnet.
  4. Når pluginnet er downloadet og installeret, skal du gå til listen over installerede plugins. Klik på Aktivér under "Google Analytics for WordPress by MonsterInsights".Et screenshot af en forenklet brugerflade, hvor det er vist, hvordan man aktiverer pluginnet MonsterInsights til Google Analytics.
  5. Klik på Launch the Wizard [Start guiden] på landingssiden.A simplified UI screenshot that highlights how to launch the wizard for MonsterInsights setup.
  6. Fuldfør konfigurationsguiden.En forenklet brugerfladeanimation, der viser, hvordan du gemmer konfigurationstrin og fortsætter med at konfigurere MonsterInsights-pluginnet til Google Analytics.