[GA4] Klargør din app til ændringerne i Google Play og Android

Der er for nylig blevet annonceret adskillige nye politikopdateringer og tekniske ændringer i Android. Gennemgå nedenstående anbefalinger for at sikre dig, at din app er opdateret og overholder politikkerne.

Opdater din app med henblik på anmodning om tilladelse til brug af annoncerings-id

For apps, hvor det API-niveau, der målrettes mod, opdateres til 31 (Android 12), skal du anmode om normal adgang til Google Play-tjenester i Android-manifestfilen for at kunne bruge annoncerings-id. For apps, hvor der ikke anmodes om denne adgangstilladelse, og hvor der målrettes mod Android 12, bliver annoncerings-id'et automatisk fjernet og erstattet af en streng med nuller.

Du kan opdatere din app til GMA-SDK version 20.4.0 eller nyere, hvor der automatisk anmodes om adgangstilladelse. Hvis du bruger GMA-SDK version 20.4.0 eller nyere, behøver du ikke foretage dig yderligere for at blive ved med at bruge annoncerings-id.

Du kan få flere oplysninger om den nye adgangstilladelse (og om, hvordan du deaktiverer den) i Hjælp til Play Console.