Estratègies dels canals

El fet de saber quins canals i anuncis funcionen bé conjuntament us pot ajudar a optimitzar els missatges i les creativitats. Les vendes o els eslògans nous seran més eficaços si es reforcen als canals amb què es troben els clients abans de generar una conversió.

L'informe Camins de conversió principals permet identificar les sinergies entre els canals, els anuncis i les paraules clau. Si només voleu centrar-vos en les transicions de les paraules clau, seleccioneu Camí de paraula clau com a dimensió principal. D'altra banda, si voleu consultar com funcionen les paraules clau amb canals que no siguin de cerca, seleccioneu Camí de paraula clau (o font/mitjà) com a dimensió principal.

Si dos canals funcionen bé conjuntament, és possible que vulgueu planificar una campanya coordinada o invertir de manera simultània als dos canals per capturar totes les parts de l'embut de conversió.

Estratègia de temps

El temps per a la conversió pot ser important. Consulteu les dades dels informes Lapse de temps i Camins de conversió principals i feu la planificació de manera que s'hi ajusti. Per exemple, si normalment Display i Correu electrònic inicien l'embut i necessiten 15 dies per generar conversions, enceteu les campanyes de display i de correu electrònic abans que la resta de campanyes i manteniu els altres canals activats durant més temps per obtenir efectes residuals.

Crèdit de conversió desviat

L'informe Camins de conversió principals us pot ajudar a identificar els canals de darrera interacció que és possible que estiguin guanyant crèdit de les conversions de manera deshonesta. A l'exemple de camí de conversió següent, els compradors han cercat "vacances a Hawaii" i, a continuació, han cercat el vostre lloc de viatges, però només hi han tornat per reservar el viatge mitjançant un afiliat.

Exemple

"vacances a Hawaii" > "nom de l'hotel" > afiliat (referència)

Un patró d'aquest tipus pot indicar que els clients ja havien decidit fer la compra, però que van decidir cercar un cupó en primer lloc. És possible que els contractes que es paguen als afiliats en funció d'un CPA o d'un percentatge de CPA s'hagi de tornar a negociar per tal d'abonar el crèdit de manera parcial, i no de manera total.