Analitzar els camins de conversió

En contraposició a la contribució de cadascun dels canals, hi ha tres informes que us permeten a analitzar els camins de conversió:

• Camins de conversió principals
  • Lapse de temps
  • Longitud del camí

Aquests informes us poden ajudar a entendre com interactuen els canals al llarg dels camins de conversió i quant de temps cal perquè els usuaris comprin o generin conversions. Podeu utilitzar els segments de conversió juntament amb aquests informes.

L'informe Lapse de temps compta els dies que passen entre la primera impressió d'anunci i la conversió. A alguns usuaris d'Analytics els agrada comparar aquest informe amb el que es troba a Comerç electrònic > Temps fins a la compra, que compta els dies que passen des de la primera referència de la campanya fins a la conversió. Aquests informes no coincideixen, ja que els punts de partida de les dues cronologies són diferents.

Interaccions de canal

A l'informe Camins de conversió principals es mostren els camins de conversions úniques (p. ex., les seqüències d'interaccions de canal) que han generat conversions, així com el nombre de conversions de cadascun dels camins i el valor. Això us permet consultar com interactuen els canals al llarg dels camins de conversió.

Cada camí emplena els canals a través dels quals ha arribat un usuari durant el període d'anàlisi, és a dir, abans de dur a terme una conversió.

Exemple

Un usuari ha seguit el camí següent: Canal A -> B -> C [conversió 1] -> D -> E [conversió 2].

A l'informe Camins de conversió principals es mostrarà el camí complet previ a cada conversió:
  • ABC (conversió 1)
  • ABCDE (conversió 2)

A mesura que observeu la llista de camins, és possible que trobeu models repetits que us donin informació sobre quina és la manera més efectiva de comercialitzar productes en diversos canals.

Els canals que figuren al camí s'etiqueten de manera predeterminada en funció de l'agrupació de canals MCF. Si seleccioneu una dimensió principal diferent (sobre la taula de camins), però, podreu canviar-ne les etiquetes. Per obtenir més informació sobre com s'etiqueten els canals de l'informe, consulteu Quant als canals. Mitjançant aquest informe, podreu consultar les dades per agrupació de canals.

Longitud dels camins de conversió

A l'informe Lapse de temps es mostra el nombre de conversions generades mitjançant camins de conversió superiors a 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 o 12 dies de durada, la qual cosa us pot donar informació sobre la durada del cicle de venda en línia. L'informe Longitud del camí mostra el nombre de conversions resultants dels camins de conversió que contenien 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 o més de 12 interaccions de canal.

L'informe Lapse de temps no està disponible per a visualitzacions en les quals heu activat el comerç electrònic millorat.