Sobre els canals MCF (i l'agrupació de canals MCF)

Obteniu informació sobre els canals que s'utilitzen als informes d'embuts de conversió multicanal (MCF).

Als informes d'embuts de conversió multicanal, els canals són les fonts del trànsit. L'agrupació de canals MCF és el conjunt predeterminat d'etiquetes, cadascuna de les quals s'aplica als canals o als grups de canals que voleu que es mostrin als informes.

Contingut d'aquest article:

Definicions dels canals MCF

Les etiquetes de canal següents estan definides com a part de l'agrupació de canals MCF i són les que es fan servir de manera predeterminada als informes. Les definicions de canals no distingeixen entre majúscules i minúscules.

Canal Descripció
Display Interaccions amb un mitjà definit com a "display" o "cpm". També inclou les interaccions de Google Ads amb la xarxa de distribució d'anuncis definida com a "Content".
Paid Search Trànsit provinent de la Xarxa de Cerca de Google Ads o d'altres motors de cerca amb un mitjà definit com a "cpc" o "ppc".
Other Advertising Sessions que s'hagin etiquetat amb un mitjà definit com a "cpc", "ppc", "cpm", "cpv", "cpa", "cpp", "affiliate" (exclosa la cerca de pagament).
Organic Search Trànsit provinent de la cerca gratuïta en qualsevol motor de cerca (p. ex., mitjà="organic").
Social Network Trànsit provinent d'aproximadament 400 xarxes socials (que no s'hagin etiquetat com a anuncis).
Referral Trànsit provinent de llocs web que no siguin xarxes socials.
Email Sessions que s'hagin etiquetat amb un mitjà definit com a "email".
Direct Sessions en què l'usuari hagi escrit el nom de l'URL del lloc web al navegador o durant les quals hi hagi arribat mitjançant una adreça d'interès (p. ex., font="(direct)" i mitjà="(not set)" o "(none)").
(unavailable) o (other) Sessions que no coincideixin amb cap definició de canal.

Les dimensions de Campaign Manager 360, Display & Video 360 i Search Ads 360 no estan disponibles per a les agrupacions de canals predeterminades, però sí que ho estan per a les personalitzades que creeu.

Triar com es volen visualitzar les dades

Als informes Conversions assistides i Camins de conversió principals, podeu veure les vostres dades organitzades segons l'agrupació de canals MCF (el conjunt d'etiquetes que es mostra a la taula anterior), segons la vostra pròpia agrupació de canals personalitzada o segons les opcions Font o Font/mitjà, entre d'altres. Per fer-ho, seleccioneu una dimensió principal diferent (sobre la taula de l'informe).

• L'agrupació de canals MCF permet organitzar els canals en funció de les etiquetes que hi ha a la taula anterior.
  • Si seleccioneu Agrupacions de canals, podeu definir les vostres pròpies etiquetes com a part d'una agrupació de canals.
  • Si seleccioneu Font, Font/Mitjà, Mitjà o una de les opcions de la llista desplegable Altres, els canals s'organitzen per font, mitjà, paraula clau (si escau) i campanya (si escau). Per exemple, la referència d'example.com es mostrarà als informes com s'indica a continuació:
    • Font: example.com
    • Mitjà: referral
    • Font/Mitjà: example.com/referral

Recursos relacionats

Per obtenir més informació sobre l'agrupació de canals MCF i sobre com podeu definir les vostres pròpies etiquetes, llegiu l'article Crear i fer servir les agrupacions de canals MCF.