Opsæt multikanaltragte

Rapporterne Multikanaltragte genereres fra konverteringsstier, som er rækkefølgen af interaktioner (dvs. klik/henvisninger fra kanaler) i løbet af de 90 dage1, der går forud for hver konvertering og transaktion. Analytics indsamler konverteringsstidata for alle de mål eller e-handelstransaktioner, du definerer. Det betyder, at du kan spore stien til konvertering for handlinger såsom at bruge mere end et nærmere defineret stykke tid på websitet, forudsat at du har defineret dette som et af dine mål.

Analytics registrerer automatisk mange af de kanaler, der sender trafik til dit website, men det kan være nødvendigt at foretage opsætning for nogle kanaler, før disse kan registreres.

Følgende kanaler registreres automatisk:

• Ikke-betalt søgning (alle søgemaskiner)
  • Henvisninger fra andre websites (heriblandt websites for sociale medier)
  • Direkte trafik (som kan finde sted, hvis folk har brugt bogmærker eller indtastet dit websites webadresse i browseren)

Der skal foretages opsætning for følgende kanaler, før de kan spores korrekt:

• Google Ads
  • Betalt søgning via andre søgemaskiner end Googles
  • Tilpassede kampagner

Når du gennemser rapporterne Multikanaltragte, skal du altid bruge en ufiltreret visning. Læs Filtre og multikanaltragte for at få flere oplysninger.

Næste trin

1 Før den 1. januar 2012 er oversigtsvinduet med interaktionshistorik for konverteringsstier begrænset til 30 dage. Hvis der er tale om datointervaller med start efter den 1. januar 2012, kan du bruge vælgeren Oversigtsvindue øverst i hver rapport til at justere dette tidsrum inden for intervallet 1-90 dage.