Configurar els embuts multicanal

Els informes Embuts multicanal es generen a partir dels camins de conversió, és a dir, les seqüències d'interaccions, (per exemple, els clics o les referències de canals) que s'han produït durant els 90 dies1 que han conduït a cada conversió i a cada transacció. Analytics compila les dades de camí de conversió de qualsevol objectiu o transacció de comerç electrònic que definiu. Això significa que, sempre que ho hàgiu definit com a un dels objectius, podeu fer un seguiment del camí cap a la conversió de certes accions, com ara el fet d'invertir més temps al lloc.

Analytics detecta automàticament molts dels canals que envien trànsit al lloc, però és possible que hàgiu de modificar la configuració per tal de detectar-ne d'altres.

Els canals següents es detecten de manera automàtica:

• la cerca gratuïta (en tots els motors de cerca),
  • les referències d'altres lloc web (inclosos els llocs dels mitjans socials),
  • el trànsit directe (que pot arribar si els usuaris fan servir adreces d'interès o si escriuen l'URL del lloc web al navegador).

Els canals següents requereixen modificar la configuració per tal que el seguiment sigui correcte:

• AdWords,
  • la cerca de pagament a motors de cerca que no siguin de Google,
  • les campanyes personalitzades.

Quan consulteu els informes Embuts multicanal, feu servir sempre una visualització sense filtrar. Per obtenir més informació, consulteu l'article Filtres i embuts multicanal.

Passos següents

1 Per a les dades anteriors a l'1 de gener de 2012, el període de seguiment de l'historial d'interaccions del camí de conversions té un límit de 30 dies. Per als intervals de dates a partir de l'1 de gener del 2012, feu servir el selector finestra retrospectiva que hi ha a la part superior de cada informe per ajustar aquest període de temps fins a un màxim de 90 dies.

Ha resultat útil aquest article?