Site Kit-plugin (WordPress): Konfigurer dit Google-tag

Du kan måle adfærdsdata for dit website med Google Ads og Google Analytics. Følg fremgangsmåden i denne artikel for at konfigurere et tag til din Google Ads- eller Google Analytics-konto. Få flere oplysninger om, hvordan du installerer dit tag via et websiteværktøj eller et CMS.

Før du begynder

Google har udviklet et officielt WordPress-plugin med navnet Site Kit. Med Site Kit er det nemt at konfigurere vigtige Google-produkter, herunder Google Tag Manager, så du kan få gode råd om, hvordan du opnår de ønskede resultater på nettet. Gennemgå listen over Google-produkter, du kan aktivere i Site Kit.

Vejledningen til konfiguration af Google-tagget er forskellig for tag-id'er, der starter med "AW-" (normalt Google Ads-konti) og tag-id'er, der starter med "G-" (normalt Google Analytics-ejendomme). Følg den vejledning nedenfor, der er relevant for dit tag.

Hvis du har et tag, der starter med "AW-"

Hvis du vil konfigurere Site Kit med tagget AW-, skal Site Kit først konfigureres med Google Analytics.

1. Log ind på dit WordPress-website.
  2. Sørg for, at dit website er offentligt tilgængeligt (dvs. at dit website ikke er i vedligeholdelsestilstand eller kun kan tilgås via en adgangskode).
  3. Klik på Plugins på navigationsmenuen til venstre.
  4. Klik på Tilføj nyt øverst på siden Plugins, og søg efter "Site Kit".
  5. Klik på Installer nu på Site Kit by Google. En animeret GIF-fil, der viser, hvordan du navigerer til Site Kit by Google-pluginnet i WordPress.
  6. Når pluginnet er installeret, skal du klikke på Plugins på menuen til venstre.
  7. Klik på Aktivér under "Site Kit by Google".En animeret GIF-fil, der viser, hvordan du aktiverer Site Kit by Google-pluginnet i WordPress.
  8. Når pluginnet er aktiveret, skal du klikke på Site Kit i venstre side.
  9. Klik på Log ind med GoogleEn animeret GIF-fil, der viser, hvordan du logger ind med Google, når du konfigurerer Site Kit i WordPress.
  10. Klik på Log ind med GoogleSådan logger du ind med Google for at konfigurere Site Kit i WordPress.
  11. Vælg den Google-konto, der har en eksisterende Google Ads- eller Google Analytics-ejendom. En animeret GIF-fil, der viser, hvordan du vælger en Google-konto for at fortsætte til Site Kit.
  12. Når du har givet tilladelse, skal du verificere ejerskabet af websitet ved at klikke på Fortsæt.
  13. Giv adgang til Google-kontodata ved at klikke på Tillad.
  14. Klik på Tilføj website for at føje websitet til Search Console. En animeret GIF-fil, der viser, hvordan du bekræfter ejerskabet af websitet og konfigurerer Site Kit i WordPress.
  15. Du har nu konfigureret pluginnet.
  16. Klik på Gå til mit kontrolpanel for at fortsætte.
  17. Vælg Site Kit på menuen til venstre og derefter Kontrolpanel.
  18. Klik på Tilknyt tjeneste i sektionen Analytics. En animeret GIF-fil, der viser, hvordan du knytter Google Analytics til WordPress via Site Kit.
  19. Log ind med den samme Google-konto som tidligere. En animeret GIF-fil, der viser, hvordan du vælger en Google-konto for at fortsætte til Site Kit.
  20. Giv flere tilladelser ved at klikke på FortsætSådan giver du Site Kit yderligere adgang til din Google-konto og fortsætter med at knytte Google Analytics til WordPress.
  21. Vælg din eksisterende Analytics-ejendom, og klik derefter på Konfigurer AnalyticsEn animeret GIF-fil, der viser, hvordan du konfigurerer Google Analytics i WordPress.
  22. Analytics er nu konfigureret.
  23. Hvis du vil inkludere Google Ads, skal du gå til indstillingerne for Site Kit ved at klikke på Indstillinger på menuen til venstre.
  24. Klik på Site Kit.
  25. Klik i sektionen "Analytics" for at udvide den, og klik derefter på Rediger nederst i sektionen. En animeret GIF-fil, der viser, hvordan du redigerer indstillinger for Google Analytics i WordPress.
  26. Indsæt dit AdWords-konverterings-id (AW-) i det relevante felt, og klik på Bekræft ændringerEn animeret GIF-fil, der viser, hvordan du indtaster id'et for annoncekonverteringer i WordPress.

Hvis du har et tag, der starter med "G-"

1. Log ind på dit WordPress-website.
  2. Sørg for, at dit website er offentligt tilgængeligt (dvs. at dit website ikke er i vedligeholdelsestilstand eller kun kan tilgås via en adgangskode).
  3. Klik på Plugins på navigationsmenuen til venstre.
  4. Klik på Tilføj ny øverst på siden "Plugins", og søg efter "Site Kit".
  5. Klik på Installer nu på Site Kit by Google.En animeret GIF-fil, der viser, hvordan du navigerer til Site Kit by Google-pluginnet i WordPress.
  6. Når pluginnet er installeret, skal du klikke på Plugins på menuen til venstre.
  7. Klik på Aktivér under "Site Kit by Google".En animeret GIF-fil, der viser, hvordan du aktiverer Site Kit by Google-pluginnet i WordPress.
  8. Når pluginnet er aktiveret, skal du klikke på Site Kit i venstre side.
  9. Klik på Log ind med Google.En animeret GIF-fil, der viser, hvordan du logger ind med Google, når du konfigurerer Site Kit i WordPress.
  10. Vælg den Google-konto, der har en eksisterende Google Ads- eller Google Analytics-ejendom.En animeret GIF-fil, der viser, hvordan du vælger en Google-konto for at fortsætte til Site Kit.
  11. Når du har givet tilladelse, skal du klikke på Fortsæt for at verificere ejerskabet af websitet.
  12. Klik på Tillad for at give adgang til Google-kontodata.
  13. Klik på Tilføj website for at føje websitet til Search Console. Du har nu konfigureret pluginnet.En animeret GIF-fil, der viser, hvordan du bekræfter ejerskabet af websitet og konfigurerer Site Kit i WordPress.
  14. Vælg Site Kit på menuen til venstre og derefter Kontrolpanel.
  15. Klik på Konfigurer Google Analytics.
  16. Log ind med den samme Google-konto som tidligere.En animeret GIF-fil, der viser, hvordan du vælger en Google-konto for at fortsætte til Site Kit.
  17. Klik på Fortsæt for at give yderligere tilladelser.Sådan giver du Site Kit yderligere adgang til din Google-konto og fortsætter med at knytte Google Analytics til WordPress.
  18. Vælg din eksisterende Analytics-ejendom, og klik derefter på Konfigurer Analytics.En animeret GIF-fil, der viser, hvordan du konfigurerer Google Analytics i WordPress.