[GA4] Utbildnings- och supportguide för Google Analytics 4-konton

Utforska Google Analytics 4-kontots utbildnings- och supportguide för att hitta supportalternativ med självbetjäning för standardegendomar.

Dessa supportalternativ med självbetjäning är tillgängliga för alla som använder standardegendomar i Google Analytics 4 (den kostnadsfria versionen).

Utbildning

Resurser

Analytics logotyp Skillshop

Skillshop innehåller kostnadsfria onlinekurser om Google Analytics och andra Google Ads-verktyg. Gå igenom lektionerna i egen takt för att lära dig hur du får ut det mesta av Googles produkter.

Analytics logotyp Analytics-demokonto

Analytics-demokontot är ett fullt fungerande Analytics-konto som är tillgängligt för alla som använder Google. Där kan du titta närmare på verklig företagsinformation och experimentera med funktionerna i Analytics.

Google Marketing Platform Academy

Registrera dig för Google Marketing Platform Academy och titta på livestreamar och on demand-videor. Där visar våra produktexperter hur du får ut mer av våra produkter och lösningar på Google Marketing Platform för marknadsföring i en ständigt föränderlig miljö.

Utbilda dig med Google Marketing Platform

Utbilda dig med Google Marketing Platform är ett program för personlig och virtuell utbildning för marknadsförare, byråer och partner. Det har utformats för att ge dig utbildning med praktiska och engagerande upplevelser.

Analytics logotyp Enterprise Marketing-portalen

Enterprise Marketing-portalen ger åtkomst till innehåll om data och teknik för våra Enterprise Partners och End-Marketers, samlat på ett ställe.

Googles logotyp Hjälpcentret för Analytics

I Hjälpcentret för Analytics (den här webbplatsen) finns information om alla aspekter av hur du använder Analytics, bland annat hur du kommer igång, metodtips för analys och felsökning.

Analytics logotyp Sökfunktionen i Analytics

I sökfältet i Analytics kan du söka efter supportinformation (insikter, hjälpartiklar, guidade rundturer) inifrån användargränssnittet. Du hittar sökfunktionen via ikonen sök och via det horisontella fältet överst på varje sida.

Google Developers logotyp Google Developers

Google Developers för Analytics innehåller dokumentation för alla Analytics-bibliotek, SDK:er och API:er. Där finns även demon och verktyg.

YouTubes logotyp Analytics-kanalen på YouTube

Analytics-kanalen på YouTube innehåller videor om en mängd olika ämnen som rör kontoregistrering och dataanalys.