[GA4] Vejledning og support til Google Analytics 4-konto

Se trænings- og supportvejledningen for Google Analytics 4-konti for at finde selvbetjeningsmulighederne for standardejendomme.

Disse selvbetjeningsmuligheder er tilgængelige for brugere af Google Analytics 4-standardejendomme (den gratis version).

Kurser

Ressourcer

Analytics-logo Skillshop

Skillshop tilbyder gratis onlinekurser i Google Analytics og andre Google Ads-værktøjer. Gennemfør selvstudierne for at lære, hvordan du får det fulde udbytte af dine Google-produkter.

Analytics-logo Analytics-demokonto

Analytics-demokontoen er en funktionsdygtig Analytics-konto, som alle Google-brugere kan få adgang til. Det er en god måde at se på faktiske virksomhedsdata og eksperimentere med Analytics-funktioner.

Google Marketing Platform Academy

Tilmeld dig Google Marketing Platform Academy for at se livestreams og on-demand-videoer, som præsenteres af vores team af produkteksperter, som vil hjælpe dig med at få mest muligt ud af Google Marketing Platform-produkter og -løsninger, der understøtter dine marketingaktiviteter i et omskifteligt landskab.

Lær med Google Marketing Platform

Lær med Google Marketing Platform er et program, hvor der tilbydes personlige og virtuelle kurser til marketingmedarbejdere, bureauer og partnere, som er udviklet til at uddanne dig gennem praktiske og engagerende oplevelser.

Analytics-logo Enterprise Marketing Portal

Enterprise Marketing Portal er stedet, hvor vores Enterprise Partnere og slutannoncører finder indhold om, hvordan de kan bruge data og teknologi til deres marketing.

Google-logo Hjælp til Analytics

Hjælp til Analytics (dette website) beskriver alle aspekter af, hvordan du bruger Analytics, herunder hvordan du kommer i gang, tips til de bedste analyseløsninger og fejlfinding.

Analytics-logo Søgning integreret i Analytics

Søgefeltet i Analytics giver dig mulighed for at søge efter supportoplysninger (indsigt, hjælpeartikler og rundvisninger) via brugerfladen. Du kan få adgang til Søgning ved at finde søgning-ikonet og den vandrette bjælke øverst på en vilkårlig side.

Google Developers-logo Google Developers

Google Developers for Analytics indeholder demoer og værktøjer samt dokumentation for alle biblioteker, SDK'er, og API'er i Analytics.

YouTube-logo Analytics' YouTube-kanal

Analytics' YouTube-kanal har videoer om en række forskellige emner vedrørende kontooprettelse og dataanalyse.