[GA4] Assistència i guia de formació per a comptes de Google Analytics 4

Explorar la guia d'assistència i formació per a comptes de Google Analytics 4 a fi de trobar les opcions d'assistència d'autoservei per a les propietats estàndard

Aquestes opcions d'assistència d'autoservei estan disponibles per als usuaris de les propietats estàndard de Google Analytics 4 (la versió gratuïta).

Formació

Recursos

Logotip d'Analytics Skillshop

Skillshop ofereix cursos en línia gratuïts sobre Google Analytics i altres eines de Google Ads. Completeu lliçons al vostre ritme per aprendre a utilitzar els productes de Google de manera òptima.

Logotip d'Analytics Compte de demostració d'Analytics

El compte de demostració d'Analytics és un compte d'Analytics totalment operatiu al qual pot accedir qualsevol usuari de Google. És una bona manera de veure dades d'empresa reals i d'experimentar amb les funcions d'Analytics.

Google Marketing Platform Academy

Registreu-vos a Google Marketing Platform Academy per veure reproduccions en directe i vídeos a la carta presentats pel nostre equip d'experts en productes, que us ajudaran a treure el màxim profit dels productes i de les solucions de Google Marketing Platform i us serviran d'ajuda per a les vostres activitats de màrqueting en un panorama en constant canvi.

Apreneu amb Google Marketing Platform

Apreneu amb Google Marketing Platform és un programa que ofereix formació presencial i virtual per a professionals del màrqueting, agències i partners i està dissenyat per educar-se a través d'experiències interactives.

Logotip d'Analytics Portal de màrqueting per a empreses

El portal de màrqueting per a empreses proporciona en un únic lloc dades i contingut d'activació tecnològica als nostres partners empresarials i professionals del màrqueting.

Logotip de Google Centre d'ajuda d'Analytics

El Centre d'ajuda d'Analytics (aquest lloc web) documenta tots els aspectes relacionats amb l'ús d'Analytics, per exemple com podeu començar, les pràctiques recomanades per a l'anàlisi, i la resolució de problemes.

Logotip d'Analytics Cerca integrada a Analytics

La barra de cerca d'Analytics us permet cercar informació d'assistència (estadístiques, articles d'ajuda i visites guiades) des de la interfície d'usuari. Per accedir a la Cerca, localitzeu la icona "cerca" i la barra horitzontal a la part superior de qualsevol pàgina.

Logotip de Google Developers Google Developers

Google Developers per a Analytics us ofereix documentació de totes les biblioteques, SDK i API d'Analytics, a més de demostracions i eines.

Logotip de YouTube Canal de YouTube d'Analytics

El canal de YouTube d'Analytics us ofereix vídeos sobre diversos temes relacionats amb la configuració del compte i l'anàlisi de dades.