[GA4] Opplærings- og brukerstøtteveiledning for Google Analytics 4-kontoer

Les gjennom opplærings- og brukerstøtteveiledningen for Google Analytics 4-kontoer for å finne selvbetjente brukerstøttealternativer for standardområder.

Disse selvbetjente alternativene for brukerstøtte tilbys alle som bruker standard Google Analytics 4-områder (den kostnadsfrie versjonen).

Opplæring

Ressurser

Analytics-logo Skillshop

I Skillshop finner du gratis kurs på nettet om Google Analytics og andre Google Ads-verktøy. Lær hvordan du får størst mulig utbytte av Google-produktene, i ditt eget tempo.

Analytics-logo Analytics-testkontoen

I Analytics-testkontoen har Google-brukerne tilgang til alle funksjoner i Analytics. Her kan du se faktiske bedriftsdata og eksperimentere med Google Analytics-funksjoner.

Google Marketing Platform Academy

Registrer deg for Google Marketing Platform Academy for å se direktesendinger og videoer på forespørsel presentert av produktekspertene våre. De hjelper deg med å navigere i dagens landskap med stadige endringer og få maksimalt utbytte av produktene og løsningene i Google Marketing Platform.

Lær med Google Marketing Platform

Lær med Google Marketing Platform er et program der vi tilbyr personlig og virtuell opplæring for markedsførere, byråer og partnere. Programmet er utviklet for læring og utforsking via praktiske og engasjerende opplevelser.

Analytics-logo Enterprise Marketing Portal

Enterprise Marketing Portal har vi samlet teknologirelatert innhold for bedriftspartnere og markedsførere.

Google-logo Brukerstøtte for Analytics

I brukerstøtten for Analytics (dette nettstedet) finner du dokumentasjon for alle aspekter ved å bruke Analytics, blant annet hvordan du kommer i gang, feilsøking og anbefalte fremgangsmåter for analyse.

Analytics-logo Søk i Analytics

Ved hjelp av søkefeltet i Analytics kan du søke etter informasjon i brukerstøtten (innsikt, hjelpeartikler og innføringer) direkte i brukergrensesnittet. Du finner søk-ikonet nedenfor den horisontale linjen øverst på alle sider i Analytics.

Google Developers-logo Google Developers

Google Developers for Analytics inneholder dokumentasjon om alle biblioteker, SDK-er, og API-er for Analytics. Her finner du også verktøy og demonstrasjoner.

YouTube-logo YouTube-kanalen for Analytics

YouTube-kanalen for Analytics har vi lagt ut videoer om ulike aspekter ved kontokonfigurering og dataanalyse.