Wix: Konfigurer dit Google-tag

Du kan måle adfærdsdata for dit website med Google Ads og Google Analytics. Følg fremgangsmåden i denne artikel for at konfigurere et tag til din Google Ads- eller Google Analytics-konto. Få flere oplysninger om, hvordan du installerer dit tag via et websiteværktøj eller et CMS.

Før du begynder

Du kan integrere dit Wix-website med Google uden ekstra betaling, men du skal have et Premium Wix-website og et tilknyttet domæne.

Vejledningen til konfiguration af Google-tagget er forskellig for tag-id'er, der starter med "AW-" (normalt Google Ads-konti) og tag-id'er, der starter med "G-" (normalt Google Analytics-ejendomme). Følg den vejledning nedenfor, der er relevant for dit tag.

Hvis du har et tag, der starter med "AW-"

1. På din Wix-konto skal du klikke på Indstillinger på websitets kontrolpanel i navigationspanelet til venstre. Hvis du har flere websites, skal du først vælge websitet for at gå til kontrolpanelet for websitet.En animeret GIF-fil, der viser, hvordan du går til Marketingintegrationer på Wix.
  2. Klik på Marketingintegrationer under "Avanceret".
  3. Klik på Tilknyt i feltet "Google Ads-konverteringer".En animeret GIF-fil, der viser, hvordan du forbinder Google Ads med Wix.
  4. Klik på Tilføj Google Ads-tag.

Hvis du har et tag, der starter med "G-"

1. På din Wix-konto skal du klikke på Indstillinger på websitets kontrolpanel i navigationspanelet til venstre. Hvis du har flere websites, skal du først vælge websitet for at gå til kontrolpanelet for websitet.En animeret GIF-fil, der viser, hvordan du går til Marketingintegrationer på Wix.
  2. Klik på Marketingintegrationer under "Avanceret".Sådan føjer du Google Analytics til Marketingintegrationer i Wix.
  3. Klik på Tilknyt i feltet "Google Analytics".En GIF-animation, der viser, hvordan du opretter forbindelse mellem Google Analytics og Wix.
  4. Klik på Tilføj Google Analytics-id.