Reports

[GA4] Compatibilitat de les dades

Google Analytics recull dades dels llocs web i de les aplicacions mòbils que etiqueteu, així com de les integracions (p. ex., si us connecteu a Google Ads), de la importació de dades manual i de les dades propietat de Google, entre d'altres. Aquest article descriu per què determinades dades són incompatibles amb altres dades.

Podeu utilitzar la secció Camps compatibles de l'explorador de dimensions i mètriques de GA4 per verificar si determinades dimensions i mètriques són compatibles.

Per què les dades són incompatibles

Google Analytics vol garantir que les dades siguin precises i útils. Per aquest motiu, no podeu combinar determinades dimensions i mètriques si es compleix alguna de les condicions següents:

• Les dimensions i les mètriques no són compatibles entre si. Analytics emmagatzema per separat algunes combinacions de dimensions i mètriques que no es poden consultar conjuntament. Per exemple, les dades d'una integració de Google Ads, com ara el cost de la campanya, no es poden desglossar per una dimensió com ara Nom de l'esdeveniment.
  • Les dimensions i les mètriques no són compatibles amb cap visualització ni tècnica. Exploracions us proporciona accés a tècniques avançades per explorar les vostres dades. Cada tècnica utilitza un model de dades únic que no funciona amb totes les dimensions i mètriques. Per exemple, la tècnica de camins només admet les mètriques Usuari i Recompte d'esdeveniments.

A més, no es poden combinar determinades dimensions i mètriques per altres motius de compatibilitat definits per Analytics. Per exemple, podeu incloure les dimensions Dades demogràfiques i Interessos en combinació amb determinats camps de contingut generat per l'usuari o dimensions personalitzades que ja no són compatibles.

Incompatibilitat a Analytics

Analytics duu a terme almenys una de les accions següents quan les dimensions i les mètriques són incompatibles:

• Analytics ombreja les dimensions i les mètriques de manera que no les pugueu seleccionar. Això passa a Exploracions si proveu d'afegir la dimensió o la mètrica a l'exploració.
    Exemple de dimensions ombrejades
  • Analytics mostra un informe o una exploració buits amb el text "No hi ha dades disponibles", el text "No hi ha dades per a aquesta combinació de segments, valors, filtres i interval de dates." o l'advertiment Sol·licitud incompatible.
    An example of the "No data available" text in a report