[UA→GA4] Så kontrollerar du egendomstyp

Identifiera om du har en Universal Analytics-egendom eller en Google Analytics 4-egendom
  • Om du skapade egendomen före den 14 oktober 2020 använder du troligen en Universal Analytics-egendom.
  • Om du skapade egendomen efter den 14 oktober 2020 använder du troligen redan en Google Analytics 4-egendom.

Du kan se vilken typ av egendom du har på egendomens id.

• Egendoms-id för Universal Analytics börjar med UA och slutar med ett nummer (UA-XXXXXXXXX-1).
  • Egendoms-id för Google Analytics 4 innehåller bara siffror (XXXXXXXXX).

Egendomsväljare

Anvisningar

Så här hittar du ditt egendoms-id:

1. Klicka på nedåtpilen i det övre vänstra hörnet (bredvid Analytics-logotypen) för att öppna egendomsväljaren.

I kolumnen längst till vänster visas dina konton. Nästa kolumn innehåller dina egendomar. Den egendom som för närvarande är öppen är gråmarkerad.

2. Titta på numret nedanför egendomsnamnet för att identifiera vilken typ av egendom det är.