[UA→GA4] Propertytype checken

Bepalen of u een Universal Analytics-property of een Google Analytics 4-property heeft
  • Als u uw property vóór 14 oktober 2020 heeft gemaakt, gebruikt u waarschijnlijk een Universal Analytics-property.
  • Als u uw property na 14 oktober 2020 heeft gemaakt, gebruikt u waarschijnlijk al een Google Analytics 4-property.

Bekijk uw property-ID om te zien welk propertytype u heeft.

• Property-ID's voor Universal Analytics beginnen met UA en eindigen met een cijfer (UA-XXXXXXXXX-1).
  • Property-ID's voor Google Analytics 4 bevatten alleen cijfers (XXXXXXXXX).

Propertykiezer

Instructies

Zo vindt u uw property-ID:

1. Klik linksboven (naast het Analytics-logo) op de pijl-omlaag om de propertykiezer te openen.

De meest linkse kolom bevat uw accounts en de volgende kolom bevat uw property's. De property die u op dat moment heeft geopend, is grijs gemarkeerd.

2. Kijk naar het cijfer onder de propertynaam om het propertytype te bepalen.