Tämä artikkeli on osa opasta, jossa käsitellään siirtymistä Universal Analyticsista Google Analytics 4:ään. Tutustu siirtymisoppaan sisällysluetteloon.

[UA→GA4] Mittauskokonaisuustyypin tarkistaminen

Näin voit tarkistaa, onko sinulla Universal Analytics- vai Google Analytics 4 ‑mittauskokonaisuus
  • Jos olet luonut mittauskokonaisuuden ennen 14.10.2020, se on todennäköisesti Universal Analytics ‐mittauskokonaisuus.
  • Jos olet luonut mittauskokonaisuuden 14.10.2020 jälkeen, se on todennäköisesti Google Analytics 4 ‐mittauskokonaisuus.

Mittauskokonaisuuden tyyppi käy ilmi sen tunnuksesta.

• Universal Analytics ‐mittauskokonaisuuksien tunnuksissa on alussa "UA" ja lopussa numero (UA-XXXXXXXXX-1).
  • Google Analytics 4 ‐mittauskokonaisuuksien tunnuksissa on vain numeroita (XXXXXXXXX).

Mittauskokonaisuusvalitsin

Ohjeet

Näin löydät mittauskokonaisuuden tunnuksen:

1. Avaa mittauskokonaisuusvalitsin klikkaamalla vasemmassa yläkulmassa (Analyticsin logon vieressä) olevaa alanuolta.

Ensimmäinen sarake vasemmalta sisältää tilisi ja seuraava sarake mittauskokonaisuutesi. Avoinna oleva mittauskokonaisuus näkyy harmaana.

2. Tarkista mittauskokonaisuuden tyyppi sen nimen alla olevan numeron perusteella.