[UA→GA4] Sådan tjekker du ejendomstypen

Find ud af, om du har en Universal Analytics-ejendom eller en Google Analytics 4-ejendom
  • Hvis du har oprettet din ejendom før den 14. oktober 2020, har du sandsynligvis en Universal Analytics-ejendom.
  • Hvis du har oprettet din ejendom efter den 14. oktober 2020, har du sandsynligvis allerede en Google Analytics 4-ejendom.

Du kan bruge ejendoms-id'et til at se, hvilken type ejendom du har.

• Universal Analytics-ejendoms-id'er starter med UA og slutter med et tal (UA-XXXXXXXXX-1).
  • Google Analytics 4-ejendoms-id'er indeholder kun tal (XXXXXXXXX).

Ejendomsvælger

Vejledning

Sådan finder du ejendoms-id'et:

1. Klik på pil ned øverst til venstre (ud for Analytics-logoet) for at åbne ejendomsvælgeren.

I kolonnen længst til venstre kan du se dine konti, og i den næste kolonne kan du se dine ejendomme. Den aktuelt åbnede ejendom er fremhævet med gråt.

2. Brug id'et under ejendomsnavnet til at finde ud af, hvilken ejendomstype der er tale om.