[UA→GA4] Sådan tjekker du, om du har Universal Analytics eller Google Analytics 4 (GA4)

Tjek, om din ejendomstype er Universal Analytics eller Google Analytics 4 (GA4)

Hvis du kigger på en Universal Analytics-ejendom, kan du se en farvet notifikation om databehandling øverst. Hvis du ikke allerede har oprettet en GA4-ejendom, får du også vist en knap til at fuldføre GA4-konfigurationen.

Du kan også tjekke dit ejendoms-id for at se, om du bruger Universal Analytics eller Google Analytics 4.

• Universal Analytics-ejendoms-id'er starter med UA og slutter med et tal (UA-XXXXXXXXX-1).
  • Google Analytics 4-ejendoms-id'er indeholder kun tal (XXXXXXXXX).

Ejendomsvælger

• Hvis du har oprettet din ejendom før den 14. oktober 2020, er den sandsynligvis en Universal Analytics-ejendom.
  • Hvis du har oprettet din ejendom efter den 14. oktober 2020, er den sandsynligvis en Google Analytics 4-ejendom.

Find dit ejendoms-id

Sådan finder du ejendoms-id'et:

1. Klik på pil ned øverst til venstre (ud for Analytics-logoet) for at åbne ejendomsvælgeren.

I kolonnen længst til venstre kan du se dine konti, og i den næste kolonne kan du se dine ejendomme. Den aktuelt åbnede ejendom er fremhævet med gråt.

2. Brug id'et under ejendomsnavnet til at finde ud af, hvilken ejendomstype der er tale om.