[UA→GA4] Com es pot comprovar el tipus de propietat

Identificar si es té una propietat de Universal Analytics o una de Google Analytics 4
  • Si vau crear la propietat abans del 14 d'octubre de 2020, és probable que feu servir una propietat de Universal Analytics.
  • Si vau crear la propietat després del 14 d'octubre de 2020, és probable que feu servir una propietat de Google Analytics 4.

Fixeu-vos en l'identificador de la propietat per veure quin tipus de propietat teniu.

• Els identificadors de propietat de Universal Analytics comencen amb UA i acaben amb un número (UA-XXXXXXXXX-1).
  • Els identificadors de propietat de Google Analytics 4 només tenen números (XXXXXXXXX).

Selector de propietats

Instruccions

Per trobar el vostre identificador de propietat:

1. A l'extrem superior esquerre (al costat del logotip d'Analytics), feu clic a la fletxa avall per obrir el selector de propietats.

La columna de més a l'esquella mostra els comptes i la columna següent conté les propietats. La propietat que teniu oberta actualment està destacada en gris.

2. Fixeu-vos en el número que hi ha a sota del nom de la propietat per identificar el tipus de propietat.
Ha estat útil?
Com ho podem millorar?

Necessites més ajuda?

Inicia la sessió per obtenir opcions d'assistència addicionals que et permetin resoldre el problema ràpidament