Aangepaste rapporten

Een aangepast rapport maken

Een aangepast rapport maken:

1. Klik op het tabblad Aanpassen op Overzicht in het linkernavigatievenster.

2. Klik op + Nieuw aangepast rapport.

3. Geef een naam voor het rapport op.

4. Selecteer bij Type de optie 'Verkenner' (een hiërarchie van gegevenstabellen die zijn gekoppeld door middel van klikbare rijen) of 'Platte tabel' (één tabel met alle gegevens).

Verkenner

1. Geef een naam voor de eerste groep statistieken op.

2. Klik op + statistiek toevoegen om elke statistiek toe te voegen. Klik op + statistiekgroep toevoegen om een tabblad met een andere groep statistieken toe te voegen.

3. Klik op + Dimensie toevoegen om dimensies toe te voegen.
      Als u meer dan één dimensie toevoegt, kan de persoon die het rapport weergeeft, het rapport verfijnen en gedetailleerdere gegevens weergeven.

Platte tabel

1. Klik op + Dimensie toevoegen om een dimensie toe te voegen. Voeg maximaal twee dimensies toe.

2. Klik op + statistiek toevoegen om een statistiek toe te voegen. Selecteer maximaal 25 statistieken.

5. Klik op Een filter toevoegen als u het rapport wilt beperken tot een subset gegevens.
    • Selecteer een dimensie.
    • Selecteer Opnemen of Uitsluiten.
    • Selecteer het gewenste zoektype: Exact of Regex.
    • Geef de waarde voor het filter op.

6. Als u dit rapport beschikbaar wilt maken in aanvullende dataweergaven, voegt u de gewenste dataweergaven toe.

7. Klik op Opslaan.