[UA] Opret og administrer tilpassede rapporter

I denne artikel kan du læse om, hvordan du opretter og administrerer tilpassede rapporter i Universal Analytics. Gå til [GA4] Anvend sammenligninger på rapporter for at få oplysninger om tilpasning af rapporter via anvendelse af sammenligninger i Google Analytics 4.

En tilpasset rapport er en rapport, du selv opretter. Du vælger dimensioner og metrics og beslutter, hvordan de skal vises. Få flere oplysninger om tilpassede rapporter.

I denne artikel kan du læse om følgende:

Opret en tilpasset rapport

1. Log ind på Google Analytics.
  2. Gå til din visning.
  3. Åbn Rapporter.
  4. Klik på Tilpasning > +Ny tilpasset rapport.
  5. Angiv en Titel.
  6. Valgfrit: Klik på +tilføj en rapportfane.
    I hver rapport er der mindst én fane, men du kan tilføje flere. You can customize the report types in each Report Tab.
  7. Vælg en rapporttype: Explorer, Flad tabel, Kortoverlejring eller Tragt.
    Klik for at udvide og få flere oplysninger om rapporttyperne.

Du skal vælge en ny rapporttype for hver fane, du føjer til rapporten. Fanerne kan have hver sin rapporttype. Du kan f.eks. oprette fane 1 som en kortoverlejring og fane 2 som en flad tabel. På den måde kan du have flere faner og forskellige visualiseringstyper i den samme rapport.

1. Explorer: Analytics-standardrapporten. Den indeholder et linjediagram og en datatabel, som indeholder dynamiske elementer såsom mulighed for at søge/sortere og sekundære dimensioner.
    2. Flad tabel: En statisk, sorterbar tabel, hvor data vises i rækker.
    3. Kortoverlejring: Et verdenskort. Forskellige regioner og lande vises med mørkere farve som angivelse af trafik- og engagementsvolumen.
    4. Tragt: En konverteringstragt, du definerer.
  8. Definer dimension og metrics.
    Mulighederne for hver enkelt rapporttype varierer, fordi dataene vises på forskellige måder afhængigt af den valgte type.
  9. Valgfrit: Klik på +tilføj filter for at begrænse rapporten til bestemte dimensioner.
    Klik for at udvide og få flere oplysninger om disse filtre.
    På den måde kan du begrænse den mængde data, der vises i rapporten. Hvis du f.eks. opretter en rapport med dimensionen Browserversion, kan du tilføje et filter for kun at få vist bestemte browsere i rapporten ved at oprette filteret Inkluder i dimensionen Browser med Chrome som Eksakt match. Med denne konfiguration får du kun vist data for Chrome-browseren i din rapport. Du kan dermed sammenligne effektiviteten for hver version af Chrome og ekskludere alle data fra andre browsere.
  10. (Valgfrit) Vælg, hvor denne rapport skal vises. Brug rullemenuen til at vælge bestemte visninger, eller vælg Alle visninger, der er knyttet til denne konto, for at tillade denne rapport i alle visninger, du har adgang til.
  11. Klik på Gem.

Få adgang til, administrer og del tilpassede rapporter

Sådan får du adgang til dine tilpassede rapporter:

1. Log ind på Google Analytics.
  2. Gå til din visning.
  3. Åbn Rapporter.
  4. Klik på Tilpasning.

Der vises en tabel med alle dine tilpassede rapporter. Du kan oprette kategorier for at ordne rapporter i forskellige grupper. Brug menuen Handlinger til at redigere, kopiere, slette og dele individuelle rapporter. Når du deler en tilpasset rapport med andre, er det kun konfigurationsoplysningerne, der deles med andre. Dine data deles ikke med andre. Få flere oplysninger om deling af aktiver, heriblandt oplysninger om, hvordan du deler mange tilpassede rapporter på én gang.

Klik på et rapportnavn i tabellen for at se den pågældende rapport. Du kan også vælge rapporter i den venstre navigation. Når du bruger en rapport, kan du klikke på Rediger (øverst til venstre, under rapportens titel) for at foretage ændringer i rapporten.

Sikkerhedskopiér tilpassede rapporter med tilpassede tabeller

Denne funktion er kun tilgængelig på Analytics 360-konti. Få flere oplysninger om Analytics 360.

Hvis du har en stor mængde data, returneres der muligvis stikprøvebaserede resultater i dine tilpassede rapporter. For at sikre nøjagtigheden og præcisionen af tilpassede rapportdata, anbefaler vi, at alle vigtige tilpassede rapporter (især dem, der bruges til at rapportere/analysere vigtige metrics for virksomheden) sikkerhedskopieres af en brugerdefineret tabel. Tilpassede tabeller kan bruges til at kombinere vigtige datasæt dagligt for at sikre, at der ikke anvendes stikprøvebaserede data i forbindelse med rapportering.