[GA4] Integració de Google Merchant Center

Aquest article està dirigit als propietaris de llocs web que volen enllaçar el seu compte de Merchant Center a la propietat d'Analytics del seu lloc web.

Avantatges de la integració

Etiquetatge automàtic

Si deixeu l'etiquetatge automàtic activat, els informes d'Analytics categoritzaran el trànsit de Merchant Center amb els valors de dimensió següents:

• Plataforma de font: fitxes gratuïtes de Shopping
  • Font: Google
  • Mitjà: orgànic
  • Campanya: fitxes gratuïtes de Shopping
  • Grup de canals predeterminat: compra orgànica

Aquests valors de dimensió us permeten veure quants dels vostres usuaris, sessions i esdeveniments s'han originat a partir de clics de cerques orgàniques de Google Merchant Center, així com el nombre de clics i de conversions i els ingressos totals que podeu atribuir als clics de cerques orgàniques.

El paràmetre srsltid s'afegeix als enllaços generats per Google Merchant Center als resultats de compra orgànica (p. ex., www.example.com?srsltid=123xyz). Obteniu més informació sobre l'etiquetatge automàtic a Merchant Center.

Més informació sobre les fonts del trànsit, l'etiquetatge manual i l'etiquetatge automàtic

Exportació de conversions

Analytics exporta les conversions a Merchant Center. Els vostres esdeveniments de conversió purchase i in_app_purchase que provenen dels clics de cerques orgàniques s'exporten d'Analytics a Merchant Center i estan disponibles als informes de Merchant Center. Els informes de conversions de Merchant Center utilitzen el model d'atribució configurat a la vostra propietat de Google Analytics 4 enllaçada.

Límits

La integració entre comptes de Merchant Center i propietats de Google Analytics 4 és de molts a molts:

• Podeu enllaçar diversos comptes de Merchant Center (inclosos els comptes multiclient) a una única propietat d'Analytics. Cada compte de Merchant Center es mostra com un enllaç únic a Analytics. No podeu enllaçar un compte multiclient i un compte secundari del compte de Merchant Center a la mateixa propietat d'Analytics.
  • Podeu enllaçar diverses propietats d'Analytics a un únic compte de Merchant Center (inclosos els comptes multiclient). Cada propietat d'Analytics es mostra com un enllaç únic a Merchant Center.

Permisos

Per iniciar el procés de creació d'enllaços, heu de tenir la funció d'editor a Analytics o bé accés administratiu a Merchant Center. Si teniu tots dos permisos, podeu completar el procés d'enllaçament des d'Analytics o des de Merchant Center.

Crear enllaços a Analytics

1. A Administració, a Enllaços de productes, feu clic a Enllaços de Merchant Center.
  2. A la taula d'enllaços, feu clic a Enllaça.
  3. Si sou administrador d'un o més comptes de Google Merchant Center, a la fila Enllaça als comptes de Merchant Center que gestiono, feu clic a Tria un compte i, a continuació, seleccioneu el compte al qual voleu enllaçar la propietat.
  4. Feu clic a Confirma.
  5. Feu clic a Següent.
  6. A Activa l'etiquetatge automàtic, trieu si voleu activar l'etiquetatge automàtic al compte de Merchant Center o bé deixar la configuració d'etiquetatge automàtic tal com està.
  7. Feu clic a Següent i, a continuació, reviseu i envieu les opcions de configuració.

Crear enllaços a Merchant Center

Obteniu més informació sobre com podeu crear enllaços des de la interfície de Merchant Center mitjançant l'experiència clàssica o l'experiència Next: