Brukerdefinert

Denne informasjonen gjelder bare JavaScript for klassisk Analytics (ga.js). Finn ut om du bruker klassisk eller Universal Analytics, eller finn ut hvordan du oppgraderer fra klassisk Analytics til Universal Analytics.

I denne rapporten kan du se data etter tilpassede segmenter du har definert ved hjelp av metoden _setVar i sporingskoden. Hvis brukere for eksempel fyller ut et skjema på nettstedet ditt hvor de oppgir stillingstittel (f.eks. leder, teknisk spesialist eller markedsfører), kan du kalle opp _setVar for å registrere og lagre valgene.

Vi kommer til å fjerne funksjonen _setVar . Vi anbefaler at du oppgraderer til Universal Analytics og bruker egendefinerte dimensjoner og beregninger på steder der du ville ha brukt tilpassede variabler for å samle inn data.