Site-eigendom verifiëren met Google Search Console

Verificatie is het proces waarbij u bewijst dat u eigenaar bent van de site waarvan u claimt de eigenaar te zijn. We moeten dit controleren, aangezien u als geverifieerde eigenaar toegang heeft tot de bijbehorende privégegevens voor Google Zoeken en omdat dit van invloed kan zijn op de manier waarop Google Zoeken de site crawlt.

De volledige informatie over siteverificatie is te vinden in het Helpcentrum van Google Search Console.