Sivuston omistajuuden vahvistaminen Google Search Consolessa

Suorittamalla vahvistusprosessin voit todistaa omistavasi sivuston, jonka olet ilmoittanut omistavasi. Omistajuuden vahvistaminen on välttämätöntä, sillä sivuston vahvistettu omistaja voi käyttää sivuston yksityisiä Google-hakutietoja ja pystyy vaikuttamaan siihen, kuinka Google-haku indeksoi kyseisen sivuston.

Lisätietoja sivuston omistajuuden vahvistamisesta on Google Search Consolen ohjekeskuksessa.