[GA4] Integrering med Google Optimize

Länka en Google Analytics 4-egendom till en Google Optimize-behållare.

Du skapar länken mellan Analytics och Optimize i Optimize-gränssnittet. Läs mer om hur du länkar till Optimize.

När du har skapat länken i Optimize kan du se relaterad information i ditt Analytics-konto och har möjlighet att radera länken.

För att kunna radera länken måste du ha någon av rollerna Administratör eller Redigerare för Analytics-egendomen.

1. Klicka på Administratör i Google Analytics.
  2. Använd menyn i kolumnen Egendom för att välja den egendom (och det dataflöde) som du länkade till.
  3. Klicka på Optimize-länkar under PRODUKTLÄNKAR.
  4. Klicka på raden för länken i länktabellen för att se information eller ta bort länken.
  5. Om du vill ta bort länken klickar du på Mer uppe till höger och sedan på Radera.