[GA4] Google Optimize-integrering

Knytt Google Analytics 4-områder sammen med Google Optimize-beholdere.

Du etablerer tilknytningen mellom Analytics og Optimize i Optimize-grensesnittet. Finn ut mer om hvordan du kan etablere tilknytning til Optimize.

Når du har etablert tilknytningen i Optimize, kan du se relatert informasjon i Analytics-kontoen din, og du kan også slette tilknytningen.

For at du skal kunne slette tilknytningen, må du ha rollen som administrator eller redigerer for Analytics-området.

1. Klikk på Administrator i Google Analytics.
  2. Bruk menyen i Område-kolonnen til å velge området (og datastrømmen) du tilknyttet.
  3. Klikk på Tilknyttede Optimize-kontoer under PRODUKTTILKNYTNINGER.
  4. Klikk på raden for den aktuelle tilknytningen i tabellen over tilknytninger for å se detaljer eller slette den.
  5. Du kan slette tilknytningen ved å klikke på Mer øverst til høyre og så klikke på Slett.