[GA4] Google Optimizen integraatio

Linkitä Google Analytics 4 ‐mittauskokonaisuus Google Optimizen säilöön.

Voit luoda Analyticsin ja Optimizen välisen linkin Optimizen käyttöliittymästä. Lue lisää Optimizeen linkittämisestä.

Kun olet luonut linkin Optimizessa, voit katsoa aiheeseen liittyvät tiedot Analytics-tililtäsi. Halutessasi voit poistaa linkin.

Linkin poistaminen edellyttää Analytics-mittauskokonaisuuden järjestelmänvalvojan tai muokkaajan roolia.

1. Klikkaa Google Analyticsista Järjestelmänvalvoja.
  2. Valitse Mittauskokonaisuus-sarakkeen valikosta linkitetty mittauskokonaisuus (ja datastriimi).
  3. Klikkaa TUOTELINKIT-kohdasta Optimize-linkit.
  4. Voit katsoa lisätietoja tai poistaa linkin klikkaamalla linkkiriviä linkkitaulukosta.
  5. Jos haluat poistaa linkin, klikkaa oikeasta yläkulmasta Lisää ja sitten Poista.