[GA4] Google Optimize-integration

Link en Google Analytics 4-ejendom til en Google Optimize-container.

Du opretter linket mellem Analytics og Optimize i Optimize-grænsefladen. Få flere oplysninger om at linke til Optimize.

Når du har oprettet linket i Optimize, kan du se relaterede oplysninger på din Analytics-konto, og du har mulighed for at slette linket.

Hvis du vil slette linket, skal du have rollen Administrator eller Redaktør til Analytics-ejendommen.

1. Klik på Administrator i Google Analytics.
  2. Brug menuen i kolonnen Ejendom til at vælge den ejendom (og den datastrøm), du har linket til.
  3. Klik på Optimer links under PRODUKTLINKS.
  4. Klik på rækken for linket i linktabellen for at få vist flere oplysninger eller slette linket.
  5. Hvis du vil slette linket, skal du klikke på Mere øverst til højre og derefter klikke på Slet.