[GA4] Integració de Google Optimize

Enllaçar una propietat de Google Analytics 4 a un contenidor de Google Optimize

Creeu l'enllaç entre Analytics i Optimize a la interfície d'Optimize. Obteniu més informació sobre l'enllaçament a Optimize.

Un cop hàgiu creat l'enllaç a Optimize, podreu veure la informació relacionada al compte d'Analytics i tindreu l'opció de suprimir-lo.

Per suprimir l'enllaç, heu de tenir la funció d'administrador o d'editor a la propietat d'Analytics.

1. A Google Analytics, feu clic a Administració.
  2. A la columna Propietat, feu servir el menú per seleccionar la propietat (i el flux de dades) que heu enllaçat.
  3. A ENLLAÇOS DE PRODUCTES, feu clic a Enllaços d'Optimize.
  4. A la taula d'enllaços, feu clic a la fila de l'enllaç per veure'n els detalls o suprimir-lo.
  5. Per suprimir l'enllaç, feu clic a Més, a la part superior dreta i, tot seguit, a Suprimeix.