Reports

[GA4] Aplicar filtres als informes de detalls

Els filtres d'informe us permeten controlar quines dades es mostren als informes de detalls. Us poden ajudar a entendre les vostres dades, a trobar tendències i a desglossar els detalls que us interessen. Per exemple, podeu utilitzar un filtre d'informe per veure regions, versions d'aplicació i blocs d'anuncis concrets. Podeu afegir diversos filtres per definir millor l'anàlisi.

Què fan els filtres d'informe?

Els filtres d'informe us permeten veure només les dades que us calen als informes i amagar-ne la resta. Consulteu l'article Filtres de dades per obtenir informació sobre com podeu treure el trànsit intern o el dels desenvolupadors mitjançant filtres de dades. Per obtenir més informació sobre els tipus de filtre, consulteu l'article Comparar filtres, subpropietats i rols d'usuari.

On són els filtres d'un informe?

Podeu gestionar els filtres a sobre dels gràfics que hi ha als informes. En afegir un filtre, s'actualitzen tant el gràfic com la taula de l'informe. Només podeu aplicar filtres als informes de detalls.

Afegir un filtre

Podeu crear filtres per seleccionar valors de dimensió mitjançant concordances exactes, frases de concordança parcial o expressions regulars.

Només podeu afegir filtres als informes de detalls. Si no veieu l'opció Afegeix un filtre, probablement vol dir que és un informe de visió general, al qual no podeu afegir filtres d'informe temporals. Ara bé, si sou editor o administrador, podeu personalitzar l'informe perquè inclogui filtres. Obteniu més informació sobre com podeu personalitzar els informes de visió general.

Filtrar amb concordances exactes

La concordança exacta us permet filtrar per les dades que coincideixen exactament amb valors de dimensió específics o que no hi coincideixen.

1. Mentre consulteu un informe, feu clic a + Afegeix un filtre.
  2. Seleccioneu una dimensió. A la llista només figuren les dimensions que tenen valors de dimensió. Google mostra ombrejada una dimensió si és incompatible amb altres dimensions d'un informe.
  3. Al camp Tipus de concordança, seleccioneu Coincideix exactament amb o No coincideix exactament amb.
  4. Seleccioneu un o diversos valors de dimensió.
  5. (Opcional) Feu clic a Afegeix una condició nova per crear fins a quatre condicions més.
  6. Feu clic a Aplica.

Filtrar amb concordances parcials

Les frases de concordança parcial proporcionen més flexibilitat a l'hora de filtrar per valors de dimensió. Podeu crear filtres mitjançant els tipus de concordança parcial següents:

• conté
  • comença amb
  • acaba amb
  • no conté
  • no comença amb
  • no acaba amb
Les frases de concordança parcial distingeixen entre majúscules i minúscules.
  1. Mentre consulteu un informe, feu clic a + Afegeix un filtre.
  2. Seleccioneu una dimensió. A la llista només figuren les dimensions que tenen valors de dimensió. Google mostra ombrejada una dimensió si és incompatible amb altres dimensions d'un informe.
  3. Al camp Tipus de concordança, seleccioneu el tipus de concordança parcial que vulgueu.
  4. Al quadre de text, introduïu el valor de concordança parcial.
  5. (Opcional) Feu clic a Afegeix una condició nova per crear fins a quatre condicions més.
  6. Feu clic a Aplica.

Filtrar amb expressions regulars

Les expressions regulars proporcionen capacitats de filtratge avançades. Mitjançant les expressions regulars, podeu crear patrons complexos per fer coincidir els valors de dimensió segons uns criteris específics. Podeu crear filtres d'expressió regular mitjançant els tipus de concordança següents:

• coincideix amb l'expressió regular
  • coincideix amb l'expressió regular parcial
  • no coincideix amb l'expressió regular
  • no coincideix amb l'expressió regular parcial
Les expressions regulars distingeixen entre majúscules i minúscules, i tenen un límit de 250 caràcters.
  1. Mentre consulteu un informe, feu clic a + Afegeix un filtre.
  2. Seleccioneu una dimensió. A la llista només figuren les dimensions que tenen valors de dimensió. Google mostra ombrejada una dimensió si és incompatible amb altres dimensions d'un informe.
  3. Al camp Tipus de concordança, seleccioneu el tipus de concordança d'expressió regular que vulgueu.
  4. Al quadre de text, introduïu l'expressió regular.
  5. (Opcional) Feu clic a Afegeix una condició nova per crear fins a quatre condicions més.
  6. Feu clic a Aplica.

Canviar un filtre

1. Mentre consulteu un informe, feu clic al filtre que vulgueu canviar.
  2. Seleccioneu els elements que vulgueu treure del filtre o afegir-hi.
  3. Feu clic a Aplica.

Treure un filtre

Per treure un filtre, feu clic a Suprimeix, al costat del filtre que vulgueu treure.

Com es defineixen les condicions de filtre?

Per crear filtres, heu de crear condicions mitjançant dimensions i valors de dimensió.

Per exemple, podeu:

• Aplicar la dimensió Plataforma i triar entre els valors de dimensió Android, iOS i Web.
  • Aplicar la dimensió País i triar entre Argentina, Alemanya i altres països.

Amb l'operador lògic OR s'avaluen diversos valors per a la mateixa condició. Per exemple: Plataforma = Android OR iOS; País = Argentina OR Japó.

Amb l'operador lògic AND s'avaluen diverses condicions dins del mateix filtre. Per exemple: (Plataforma = Android OR iOS) AND (País = Argentina OR Japó).

Pot ser que no tots els valors de dimensió estiguin disponibles. No es permet excloure algunes dimensions, mentre que d'altres no estan disponibles a causa de la configuració.

Llista de les dimensions que es poden utilitzar per configurar condicions de filtre

Tot seguit s'indiquen algunes dimensions habituals que podeu utilitzar per configurar condicions de filtre:

• Edat
  • Nom del públic
  • Navegador
  • Dia
  • Dispositiu
  • Data de la primera sessió
  • Campanya del primer usuari
  • Font/Mitjà del primer usuari
  • Data de la primera visita
  • Gènere
  • Nom d’amfitrió
  • Hora
  • Pàgina de destinació + cadena de consulta
  • Idioma
  • Codi d'idioma
  • Sistema operatiu
  • SO amb la versió
  • Camí de la pàgina i classe de pantalla
  • Resolució de pantalla
  • Campanya de la sessió
  • Grup de canals predeterminat de la sessió
  • Plataforma de font de la sessió
  • Sessió iniciada amb identificador d'usuari
  • Nom del flux de dades
  • Nom del filtre de dades de prova