Konfigurer måling av hendelser

Du kan se data i hendelsesrapportene dine ved å legge til kode på nettstedet ditt eller i appen din for å samle inn hendelsesdata.

Innholdet i denne artikkelen:

Tagkonfigurering med Google Tag Manager

Hvis du bruker Google Tag Manager til å administrere taggene dine, kan du lese veiledningen om konfigurering av tagger for Analytics-hendelser.

Tagkonfigurering (nettsteder)

Hvis du ikke allerede har lagt til den grunnleggende Analytics-taggen, må du gjøre dette først.

For å samle inn hendelsesdata fra nettsteder må du legge til JavaScript på nettstedet som sender Analytics detaljer om hendelsene som blir utløst. Du finner mer informasjon i dokumentasjonen for Analytics-hendelser i brukerstøtten vår og på utviklernettstedet vårt.

Tagkonfigurering (apper)

Du kan samle inn hendelsesdata fra mobilapper ved å bruke en av SDK-ene for Analytics.

Hvis du vil samle inn hendelsesdata fra enheter som er koblet til internett (f.eks. enheter på salgssteder, men ikke nettsteder eller mobilapper), kan du gå til Hendelsessporing i utviklerveiledningen for Measurement Protocol.

Beslektede ressurser

google-developers-svg

gtm-logo-sm-svg