Yderligere sporingstyper

Nedenstående sporingstyper benyttes ofte på websites.

I denne artikel kan du læse om følgende:

Sporing af downloadlinks

Klik på links til filer, der kan downloades (f.eks. PDF, AVI og WMV), kan spores som hændelser eller virtuelle sidevisninger. Når du opsætter en hændelse for at spore klik på et link, tæller Analytics klikkene som hændelseshits. Når du opsætter en virtuel sidevisning for at spore klik på et link, tæller Analytics klikkene som sidehits.

Sådan sporer du klik som hændelser:

Sådan sporer du klik som sidevisninger:

Flash-sporing

Se Analytics-sporing til Adobe Flash på websitet Analytics for udviklere, hvis du vil spore dataaktivitet på dine Flash-elementer eller dit Flash-baserede website.

Sporing af e-handel

Sådan opsætter du sporing af e-handel:

Hændelsessporing

Med hændelser kan du spore interaktioner med elementer, der er integreret i dine sider og skærmbilleder, f.eks. knapper, links, videoer og gadgets.

Sådan sporer du hændelser:

Tilpassede dimensioner

Tilpassede dimensioner giver dig mulighed for at indsamle og analysere data, som Analytics ikke sporer automatisk. Du kan f.eks. bruge tilpassede dimensioner til at definere brugertyper såsom medlem og ikke medlem.

Brugstider

Analytics sporer automatisk indlæsningstiden for sider og skærmbilleder, men du kan også opsætte tilpasset sporing for at måle indlæsningstiden for Ajax-baserede handlinger og ressourcer.