Capturar enllaços de sortida

Esbrineu quan els usuaris fan clic en un enllaç per sortir del vostre lloc.

Nota: aquest article només fa referència als llocs web etiquetats amb el fragment de codi analytics.js (no als que utilitzen gtag.js).

Podeu utilitzar els esdeveniments d'Analytics per capturar els clics als enllaços que duen els usuaris a un altre lloc web que no sigui el vostre.

Contingut d'aquest article:

Google Tag Manager

Si feu servir Google Tag Manager per gestionar la instal·lació d'Analytics, seguiu les instruccions de l'article Esdeveniments d'Analytics per implementar els esdeveniments.

Afegir l'etiqueta directament al lloc web

Si heu afegit l'etiqueta d'Analytics directament al lloc web, podeu copiar i enganxar a les pàgines l'script que es mostra tot seguit per configurar el seguiment d'esdeveniments per als enllaços de sortida. Cal que afegiu aquest script a la capçalera de la pàgina, però amb cura que no quedi dins l'etiqueta d'Analytics bàsica.

Si copieu i enganxeu l'script tal com es mostra aquí, els clics de sortida es mostraran als informes d'esdeveniments d'Analytics amb la Categoria "sortida" i l'Acció "clic". Al fragment es mostren en negreta. Podeu fer servir aquests valors o canviar-los per tal de definir els vostres. Obteniu més informació sobre els components dels esdeveniments.

En aquest exemple es dona per suposat que feu servir l'etiqueta analytics.js. Consulteu si esteu fent servir Classic Analytics (ga.js) o Universal Analytics (analytics.js).

<script>
/**
* Aquesta funció captura un clic en un enllaç de sortida d'Analytics.
* Aquesta funció pren la cadena d'un URL vàlid com a argument i la fa servir
* com a etiqueta de l'esdeveniment. Si configureu el mètode de transport com a "beacon", permetreu que s'enviï la petició de fitxer
* mitjançant "navigator.sendBeacon" en un navegador compatible.
*/
var captureOutboundLink = function(url) {
   ga('send', 'event', 'outbound', 'click', url, {
     'transport': 'beacon',
     'hitCallback': function(){document.location = url;}
   });
}
</script>

També haureu d'afegir l'atribut onclick als enllaços o modificar-lo. Feu servir aquest exemple com a model per als vostres enllaços:

<a href="http://www.example.com" onclick="captureOutboundLink('http://www.example.com'); return false;">Visiteu example.com</a>

Recursos relacionats

google-developers-svg

gtm-logo-sm-svg

Esdeveniments d'Analytics

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!