Actualitzacions en el mesurament de campanyes a iOS 14 i en versions posteriors

Informació sobre GBRAID i WBRAID

A causa dels canvis en matèria de privadesa i en les expectatives dels usuaris, l'identificador de clic de Google (GCLID) ja no s'utilitza sense el consentiment de l'usuari a iOS 14 ni en versions posteriors. En lloc seu, Google Ads ha introduït dos paràmetres d'URL nous per complir les polítiques d'Apple i ajudar-vos a mesurar els resultats dels vostres anuncis a iOS. En el cas del mesurament d'aplicació a aplicació, el paràmetre s'anomena GBRAID i, en el cas del mesurament d'aplicació a web, s'anomena WBRAID. Més informació

Com aquestes actualitzacions afecten Google Analytics

• Integracions de Google Ads a Google Analytics: podeu continuar utilitzant les integracions de Google Ads existents, inclosa la importació de conversions d'Analytics a Google Ads des de propietats de Universal Analytics i de Google Analytics 4.
  • Informes a Google Analytics 4: els informes de Google Analytics 4 sobre el trànsit afectat utilitzaran les conversions modelitzades.
  • Informes a Universal Analytics: el trànsit afectat es registra com a font/mitjà = google/cpc. Les dimensions de Google Ads addicionals (inclosa la dimensió Campanya) es registraran com a (no definit).