[GA4] Definir dades de campanya personalitzades

Podeu definir dades de campanya personalitzades a Google Analytics 4. Els valors de les dades de campanya es poden definir mitjançant paràmetres a gtag.js i a través de Google Tag Manager.

Tingueu en compte que, si teniu activat l'etiquetatge automàtic, gtag.js no es pot utilitzar per substituir la informació de gclid.

Definir valors de campanya a gtag.js

Per definir valors de campanya de manera global, utilitzeu gtag('set', ...) i afegiu els camps amb el prefix campaign_:

gtag('set', {
'campaign_id': 'google_1234',
'campaign_name': 'Estiu_divertit',
'campaign_source': 'google',
'campaign_medium': 'cpc',
'campaign_term': 'viatges+estiu',
'campaign_content': 'logolink',
});

Podeu afegir valors de campanya a gtag.js per a un identificador de Google Analytics concret amb gtag('config' ...):

gtag('config', 'G-12345', {
'campaign_id': 'google_1234',
'campaign_name': 'Estiu_divertit',
'campaign_source': 'google',
'campaign_medium': 'cpc',
'campaign_term': 'viatges+estiu',
'campaign_content': 'logolink',
});

Per veure una llista de tots els camps de campanya que s'admeten, consulteu la documentació per a desenvolupadors.

Definir valors de campanya a Tag Manager

Per definir valors de campanya a Google Tag Manager, utilitzeu Camps per definir.

1. A Google Tag Manager, obriu l'àrea de treball corresponent.
  2. Feu clic a Etiquetes i, tot seguit, al nom de l'etiqueta de configuració de Google Analytics 4 amb la qual voleu treballar.
  3. Feu clic a Configuració de l'etiqueta > Camps per definir.
  4. Feu clic al botó Afegeix una fila per a cada camp que vulgueu afegir. Consulteu la taula següent per veure valors d'exemple:
    Nom del camp Valor d'exemple
    campaign_id google_1234
    campaign_name Estiu_divertit
    campaign_source facebook
    campaign_medium cpc
    campaign_term viatges+estiu
    campaign_content logolink
  5. Feu clic a Desa per desar la configuració de l'etiqueta.
  6. Envieu els canvis i publiqueu el contenidor.