[UA→GA4] Om denna guide för händelsemigrering

I den här guiden får du hjälp med att migrera dina befintliga händelser från en Universal Analytics-egendom till en Google Analytics 4-egendom.

Så fungerar datainsamlingsmodellerna

Läs om hur datainsamlingsmodellerna skiljer sig åt mellan Universal Analytics och Google Analytics 4.

Skicka händelser till båda egendomarna

Läs om hur du instrumenterar en webbplats med taggar för att fylla Universal Analytics- och Google Analytics 4-egendomar.

Mappa händelser och anpassade dimensioner

Läs om hur du mappar händelser och anpassade dimensioner till Google Analytics 4.