[UA→GA4] Om denne overføringsveiledningen

Med denne veiledningen kan du overføre hendelsene du har i et Universal Analytics-område, til et Google Analytics 4-område.

En forklaring av modellene for datainnsamling

Finn ut hva som er forskjellene mellom modellen for datainnsamling som brukes i henholdsvis Universal Analytics og Google Analytics 4.

Overfør hendelser til begge områdene

Finn ut hvordan du kan be nettsteder med tagger om å overføre data til både Universal Analytics- og Google Analytics 4-områder.

Tilordne hendelser og egendefinerte dimensjoner

Finn ut hvordan du kan tilordne hendelser og egendefinerte dimensjoner til samsvarende funksjoner i Google Analytics 4.