[UA→GA4] Over deze migratiehandleiding voor gebeurtenissen

Aan de hand van deze gids kunt u uw bestaande gebeurtenissen van een Universal Analytics-property overzetten naar een Google Analytics 4-property.

Inzicht in modellen voor gegevensverzameling

Meer informatie over het verschil tussen de modellen voor gegevensverzameling van Universal Analytics en Google Analytics 4.

Gebeurtenissen naar beide property's sturen

Meer informatie over hoe u een site kunt instrumenteren met tags om Universal Analytics- en Google Analytics 4-property's in te vullen.

Gebeurtenissen en aangepaste dimensies toewijzen

Meer informatie over hoe u gebeurtenissen en aangepaste dimensies toewijst aan Google Analytics 4.