[UA→GA4] Tapahtumien siirto-opas

Tämän oppaan avulla voit siirtää tapahtumasi Universal Analytics ‐mittauskokonaisuudesta Google Analytics 4 ‐mittauskokonaisuuteen.

Datankeruumallit

Lue lisää Universal Analyticsin ja Google Analytics 4:n datankeruumallien eroista.

Tapahtumien lähettäminen molempiin mittauskokonaisuuksiin

Katso, miten voit lisätä sivustolle tageja siten, että tapahtumat lähetetään sekä Universal Analytics- että Google Analytics 4 ‐mittauskokonaisuuksiin.

Tapahtumien ja omien ulottuvuuksien mäppäys

Katso, miten voit mäpätä tapahtumia ja omia ulottuvuuksia Google Analytics 4:ään.