Tämä artikkeli koskee Google Analytics 4 ‑mittauskokonaisuuksia. Jos käytät vielä Universal Analytics ‐mittauskokonaisuutta, joka ei enää käsittele dataa 1.7.2023 alkaen (Analytics 360 ‐mittauskokonaisuudet: 1.10.2023 alkaen), siirry Universal Analytics ‐osioon.

Sovelluksen sisäinen ostos

Sovelluksen sisäiset ostokset ovat digitaalista sisältöä tai ominaisuuksia, joita voit myydä mobiilisovelluksessa Google Playn tai Apple App Storen kautta. Näin sovelluksesi ei tarvitse käsitellä maksutapahtumia. Sovelluksen sisäisiä ostoksia ovat esimerkiksi tilauspohjainen sisältö ja erityiset pelin osat. Analytics näyttää sovelluksen sisäiset ostokset Sovelluksen sisäiset ostokset ‐raportissa.

Seuraavassa on esimerkki sovelluksen sisäisestä ostoksesta Google Playssa:

Lue lisää sovelluksen sisäisistä ostoksista, jotka tehdään Google Playn tai Applen App Storen kautta.