[GA4] Integració de Search Ads 360

En enllaçar la propietat de Google Analytics 4 al vostre anunciant de Search Ads 360, obteniu els avantatges següents:

• Analytics exporta les conversions a Search Ads 360.
  • Les dades de costos i de campanya de Search Ads 360 s'importen a Analytics.
  • Les mètriques d'implicació amb aplicacions i llocs web d'Analytics estan disponibles als informes de Search Ads 360 (que només estan disponibles si heu fet l'actualització a la nova experiència de Search Ads 360).

Exportació de conversions

Analytics exporta les conversions que utilitzen el model d'atribució de darrer clic multicanal. Podeu utilitzar les conversions per als informes.

Per exportar conversions, heu d'activar l'opció de configuració Activa l'atribució de campanyes quan configureu l'enllaç (consulteu el pas 8 més avall).

Dades de Search Ads 360 als informes d'Analytics

Amb les dades de Search Ads 360 disponibles a Analytics, podeu veure mètriques d'usuari, de sessió i de conversió en el context de dimensions com ara la font, el mitjà, la campanya i l'agrupació de canals predeterminada.

Podeu veure les dades d'atribució multicanal als informes Comparació de models i Camins de conversió.

Podeu consultar les dades d'adquisició a l'informe Visió general de l'adquisició. Obteniu més informació sobre les dimensions de font del trànsit específiques de Search Ads 360.

Crear l'enllaç

Si no heu fet l'actualització a la nova versió de Search Ads 360, a més del procediment següent per enllaçar Analytics a Search Ads 360, també heu d'obrir la interfície de Search Ads 360 i crear un enllaç del vostre anunciant a la propietat d'Analytics a fi d'exportar també les conversions.

Per obtenir més informació i més detalls sobre la nova experiència de Search Ads 360, us recomanem que consulteu el nou itinerari d'aprenentatge de Skillshop (disponible en espanyol): Da los primeros pasos con Search Ads 360.

Si teniu la funció d'editor a la propietat d'Analytics i la funció d'administrador al compte de gestor de Search Ads 360, podeu completar el procés d'enllaçament.

Podeu enllaçar una propietat de Google Analytics 4 a un màxim de 200 comptes de gestor.

1. A Analytics, feu clic a Administració.
  2. A la columna Propietat, feu servir el menú per seleccionar la propietat que vulgueu enllaçar.
  3. A Enllaços de productes, feu clic a Search Ads 360.
  4. A la taula d'enllaços, feu clic a Enllaça.
  5. Si teniu la funció d'administrador d'un o més comptes de gestor de Search Ads 360, a la fila Enllaça als comptes de gestor de Search Ads 360 que gestiono, feu clic a Tria els comptes per seleccionar els comptes de gestor als quals voleu enllaçar la vostra propietat.
  6. Feu clic a Confirma.
  7. Feu clic a Següent.
  8. Ajusteu les opcions de configuració següents:
    • Activa la publicitat personalitzada: està activada de manera predeterminada. Aquesta opció de configuració permet que les dades d'Analytics s'utilitzin per personalitzar anuncis.
    • Activa l'atribució de campanyes: està activada de manera predeterminada. Activeu aquesta opció de configuració per importar les dades de campanyes de Search Ads 360.
      Nota: si desactiveu aquesta opció de configuració, no s'atribuirà cap conversió a Search Ads 360 ni s'exportarà cap conversió d'Analytics.
    • Activa els informes de dades de costos: està activada de manera predeterminada. Activeu aquesta opció de configuració per importar les dades de costos de Search Ads 360.
    • Activa l'etiquetatge automàtic: està activada de manera predeterminada. No podeu editar aquesta opció de configuració.

L'etiquetatge automàtic afegeix el paràmetre gclid als URL de les pàgines de destinació quan els usuaris fan clic als anuncis per obrir pàgines del vostre lloc web. Analytics utilitza el paràmetre gclid per emplenar la font, el mitjà, el nom de la campanya, l'identificador de la campanya i l'agrupació de canals predeterminada de les dimensions. Analytics també utilitza el paràmetre gclid per emplenar les dimensions específiques de Search Ads 360 següents: Nom del compte de motor de cerca de SA360, Identificador de compte de motor de cerca de SA360, Tipus de compte de motor de cerca de SA360, Nom del grup d'anuncis de SA360, Text de paraula clau de SA360 i Consulta de SA360.
  9. Feu clic a Següent i, tot seguit, reviseu i envieu les opcions de configuració.