Dimensions and metrics

[GA4] Entrades i sortides

Saber a quina part del vostre lloc web o aplicació arriben primer els usuaris us pot ajudar a millorar l'experiència de lloc web i els esforços de màrqueting. Per exemple, podeu veure en quines pàgines o pantalles us heu de centrar perquè siguin més rellevants o útils.

Les entrades i les sortides us mostren quantes vegades s'ha produït el primer o l'últim esdeveniment d'una sessió en una pàgina o una pantalla. No cal que configureu el lloc web o l'aplicació per recollir aquestes dades.

Les entrades i les sortides estan disponibles a Explora.

Sobre les mètriques

Les entrades mostren quantes vegades s'ha produït el primer esdeveniment d'una sessió en una pàgina o pantalla. El percentatge d'entrada és el percentatge de sessions que s'han iniciat en una pàgina o pantalla. El percentatge és igual al nombre d'entrades dividit entre el nombre de sessions.

Les sortides mostren quantes vegades s'ha produït l'últim esdeveniment d'una sessió en una pàgina o pantalla. El percentatge de sortides és el percentatge de sessions que han finalitzat en una pàgina o pantalla. El percentatge és igual al nombre de sortides dividit entre el nombre de sessions.

Exemple

Un usuari té una sèrie de dies de sessió única al vostre lloc web:

• Dilluns: Entra > Pàgina B > Pàgina A > Pàgina C > Surt
  • Dimarts: Entra > Pàgina B > Surt
  • Dimecres: Entra > Pàgina A > Pàgina C > Pàgina B > Surt
  • Dijous: Entra > Pàgina C > Surt
  • Divendres: Entra > Pàgina B > Pàgina C > Pàgina A > Surt

Percentatge d'entrades:

• Pàgina A: 33% (3 sessions han inclòs la pàgina A, 1 sessió ha entrat a través de la pàgina A).
  • Pàgina B: 75% (4 sessions han inclòs la pàgina B, 3 sessions han entrat a través de la pàgina B).
  • Pàgina C: 25% (4 sessions han inclòs la pàgina C, 1 sessió ha entrat a través de la pàgina C).

Percentatge de sortides:

• Pàgina A: 33% (3 sessions han inclòs la pàgina A, 1 sessió ha sortit de la pàgina A).
  • Pàgina B: 50% (4 sessions han inclòs la pàgina B, 2 sessions han sortit de la pàgina B).
  • Pàgina C: 50% (4 sessions han inclòs la pàgina C, 2 sessions han sortit de la pàgina C).

Veure les entrades i les sortides

Una manera de veure les dades sobre les entrades i les sortides és anar a Explora, al menú de navegació de l'esquerra, i crear una exploració de format lliure.

Per exemple, per identificar les pàgines a què arriben i de les quals marxen les persones, podeu crear una exploració de format lliure (com la següent) anomenada "Entrades i Sortides" amb la dimensió Títol de la pàgina i classe de la pantalla i les mètriques Entrades i Sortides.

Entrades vs. pàgina de destinació

Una pàgina de destinació és la primera pàgina on algú arriba quan visita el vostre lloc web. Per exemple, si algú fa clic en un anunci que el dirigeix a una pàgina de roba del vostre lloc web, la pàgina de destinació és la pàgina de roba a la qual ha arribat l'usuari.

La dimensió Pàgina de destinació mostra el camí de la pàgina i la cadena de consulta de la pàgina de destinació. Per exemple, si l'URL d'una pàgina de destinació és "www.example.com/home?theme=1", veureu "/home?theme=1" a la columna "Pàgina de destinació" de l'informe.

A l'exemple anterior, la pàgina A, la pàgina B i la pàgina C són pàgines de destinació. La pàgina B seria la pàgina de destinació més visitada.

Una diferència clau entre les entrades i les pàgines de destinació és que Entrades és una mètrica i Pàgina de destinació, una dimensió. És a dir, la mètrica Entrades mostra el nombre de vegades que s'ha produït el primer esdeveniment d'una sessió en una pàgina o una pantalla concretes. La dimensió Pàgina de destinació mostra les pàgines específiques a què han arribat els usuaris.