Hantera och konfigurera Analytics

Hantera och konfigurera konton, egendomar och vyer.

Klicka på Administratör för att hantera och konfigurera dina konton, egendomar och vyer.

Ett konto är den högsta organisationsnivån och du kan ha ett eller flera konton i Analytics. Ett konto innehåller en eller flera egendomar. Varje egendom representerar normalt en specifik webbplats eller mobilapp. Egendomar innehåller vyer, som är en underuppsättning rapportdata för egendomen.

Det finns tre kolumner: KONTO, EGENDOM och VY. Använd rullgardinsväljaren längst upp i varje kolumn för att:

• välja önskat konto, önskad egendom och önskad vy
  • skapa ett nytt konto eller en ny egendom eller vy

Du kan använda länkarna i varje kolumn för att konfigurera kontot, egendomen eller vyn som du har valt.

Du kan till exempel klicka på Användarhantering i kolumnen KONTO för att lägga till användare i kontot du har valt. Om du vill lägga till användare i en egendom klickar du på Användarhantering i kolumnen EGENDOM. Om du vill lägga till mål i en vy klickar du på Mål i kolumnen VY.

Läs mer om konton, egendomar och vyer