Hvor administrerer jeg Analytics?

Du bruker Administrasjon-siden i Analytics når du skal administrere kontoene, egenskapene, visningene og brukerne dine.

Klikk på Administrasjon øverst på en hvilken som helst Analytics-side for å åpne Administrasjon-siden.

Siden gjenspeiler status i Analytics før du åpnet siden. Eksempel:

• Hvis du akkurat har logget deg på og ikke har valgt visning ennå, åpnes den første kontoen som er oppført på Alle kontoer-siden. Ingen egenskap eller visning er valgt.
  • Hvis du befant seg i Rapportering eller Tilpasning, åpnes den relevante kontoen, egenskapen og visningen.

Ved hjelp av menyen øverst i hver kolonne kan du gjøre følgende:

• Velge ønsket konto, egenskap og visning
  • Opprette en ny konto, egenskap eller visning

Linkene i hver kolonne gir tilgang til ulike Analytics-sider der du blant annet kan administrere brukere, opprette nye egenskaper og visninger, opprette datafiltre.

Finn ut mer: