Administrasjon og konfigurasjon av Analytics

Administrasjon og konfigurasjon av kontoer, områder og datautvalg.

Klikk på Administrator øverst på en Analytics-side for å administrere og konfigurere kontoene, områdene og datautvalgene dine.

En konto er det øverste organisasjonsnivået, og du kan ha én eller flere kontoer i Google Analytics. En konto inneholder ett eller flere områder. Hvert område representerer vanligvis et bestemt nettsted eller en mobilapp. Områder inneholder datautvalg, som er delsett av rapporteringsdataene dine for området.

Det finnes tre kolonner: KONTO, OMRÅDE og DATAUTVALG. Bruk rullegardinmenyen øverst i hver kolonne for å:

• velge kontoen, området og datautvalget du ønsker, eller
  • opprette nye kontoer, områder eller datautvalg

Du bruker linkene i hver kolonne for å konfigurere kontoen, området eller datautvalget du har valgt.

Du kan for eksempel klikke på Brukeradministrasjon i KONTO-kolonnen for å legge til brukere i den valgte kontoen. Hvis du vil legge til brukere i et område, klikker du på Brukeradministrasjon i OMRÅDE-kolonnen. Hvis du vil legge til mål i et datautvalg, klikker du på Mål i DATAUTVALG-kolonnen.