[UA] Administrer og konfigurer Analytics

Administrer og konfigurer kontoer, områder og rapporteringsvisninger.
Denne artikkelen handler om hvordan du kan administrere kontoer, områder og rapporteringsvisninger i Universal Analytics. Se informasjon om hvordan du kan administrere områder i Google Analytics 4, i artikkelen [GA4] Administratorsiden.

Klikk på Administrator for å administrere og konfigurere kontoene, områdene og rapporteringsvisningene dine.

En konto er det øverste organisasjonsnivået, og du kan ha én eller flere kontoer i Analytics. En konto inneholder ett eller flere områder. Hvert område representerer vanligvis et bestemt nettsted eller en bestemt mobilapp. Områder inneholder rapporteringsvisninger, som er delsett av rapporteringsdataene for området.

Det finnes tre kolonner: KONTO, OMRÅDE og RAPPORTERINGSVISNING. Ved hjelp av menyen øverst i hver kolonne kan du gjøre følgende:

• velge kontoen, området og rapporteringsvisningen du ønsker
  • opprette nye kontoer, områder eller datautvalg

Du bruker linkene i hver kolonne for å konfigurere kontoen, området eller datautvalget du har valgt.

Du kan for eksempel klikke på Brukeradministrasjon i KONTO-kolonnen for å legge til brukere i den valgte kontoen. Hvis du vil legge til brukere i et område, klikker du på Brukeradministrering i OMRÅDE-kolonnen. Hvis du vil legge til mål i en rapporteringsvisning, klikker du på Mål i RAPPORTERINGSVISNING-kolonnen.

Finn ut mer om kontoer, områder og rapporteringsvisninger.